ontwerpen en bouwen

labirint in ermelo

In 2013 kreeg ik vragen of ik een labyrint voor iemand wilde ontwerpen en bouwen. Ik vond het een leuke opdracht. Hieronder staan de twee andere labyrinten die ik dit jaar heb gerealiseerd. Als je interesse heb, maak ik graag een afspraak om met je na te denken wat voor soort labyrint bij jou en de locatie past. Bij mijn eigen labyrint ben ik begonnen met het centrum te vinden van de vier Eiken bomen. Voor mij is het belangrijk om een groot centrum te hebben. Het centrum van het labyrint is een plek om te ontvangen. Daar moet ruimte zijn om er voor langere tijd te willen zijn. Verder zijn omkeringen in mijn leven van belang. Soms zijn ze zelf gekozen. Andere omkeringen zijn door het leven opgelegd. De omkeringen halen de snelheid uit mijn pad, maar ze zijn belangrijk voor wie ik nu ben.